| PLACEBO во Скопје! | |
|
+3Slash Paparapacipipas MrsLupLup 7 posters |
Автор | Порака |
---|
MrsLupLup ново членче
Број на мислења : 28 Age : 33 Registration date : 2007-02-05
| Предмет: PLACEBO во Скопје! Чет Мар 22 2007, 19:02 | |
| Абе луѓе, тоа ке биде нешо, PLACEBO у Скопје! Фала богу, асален концерт и светско име тука. Поштовање до Србите, ама не ги заслужуваат концертите шо им ги праи Авалон. Али тука ќе биде журка! I'm coming up on Infra-Red, there's no running that can hide you cause I can see in the dark. I'm coming up on Infra-Red, forget your running, I will find you, I will find you | |
|
| |
Paparapacipipas Модератор
Број на мислења : 242 Age : 33 Локација : кај сум? под кајсија. Registration date : 2007-02-02
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Пет Мар 23 2007, 20:50 | |
| Па конечно и кај нас нешо да се види. И светскиве музички бендови да видат шо е публика. | |
|
| |
Slash Форум Манијак
Број на мислења : 1130 Age : 34 Локација : Skopje Registration date : 2006-10-16
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Пет Мар 23 2007, 21:00 | |
| Ја не ги сакам така да нема да идам. | |
|
| |
vamp-girl верно членче
Број на мислења : 477 Age : 33 Локација : in the middle of nowhere Registration date : 2007-02-15
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Саб Мар 24 2007, 00:49 | |
| jas KE ODAM i kaj ja stavi mojata omilena pesna:D | |
|
| |
Moscow_BoY Администратор
Број на мислења : 1845 Age : 33 Registration date : 2006-10-13
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Саб Мар 24 2007, 02:21 | |
| Ја не ги слушам... Него еве што најдов на страната на Металика June 28 Lisbon, POR Super Bock Super Rock Festival Info July 1 Werchter, BEL Rock Werchter Festival Info July 3 Athens, GRE Rockwave Festival Info July 5 Vienna, AUT Rotundenplatz Info July 8 London, ENG Wembley Stadium Info July 10 Oslo, NOR Valle Hovin Stadion Info July 12 Stockholm, SWE Stadion Info July 13 Aarhhus, DEN Vestereng Info July 15 Helsinki, FIN Olympic Stadium Info July 18 Moscow, RUS Luzhniki Stadium Info За понатаму ништо не пишува... Можеби ќе имаат во Грција.. | |
|
| |
MrsLupLup ново членче
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Нед Мар 25 2007, 22:05 | |
| Металика кај Металика, овдека Placebo. Право на избор е кој иде, али тврдам дека ќе биде спектакл за себе! | |
|
| |
MrsLupLup ново членче
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Саб Јун 23 2007, 23:42 | |
| Placebo си беше очекувано-исполнето. Фантастична техника-што уствари го напраи еден од најдобрите live концерти у Скопје.А за тоа што беше кратко - колку пари,толку музика.Па луѓето секој ден имаа концерти у друга држава.Ќе беше too much да свират поише од саат и пол. Во секој случај правите фанови на Placebo се изнажуркаа и уживаа. П.С. У публика имаше ептен многу геј луѓе. | |
|
| |
Karate Kid Форум Манијак
Број на мислења : 2208 Age : 32 Локација : ovde Registration date : 2007-01-13
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Сре Јун 27 2007, 21:05 | |
| абе седи они со си свиреа саат ипол си свиреа ама со не напраија бис беше срање! тоа е тоа што им го уништи концертот и им го уништи кејфот на фановите | |
|
| |
smiley :) Форум Манијак
Број на мислења : 2172 Age : 34 Локација : pa pred monitor be mozok!!! Registration date : 2006-10-26
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Чет Aвг 16 2007, 17:56 | |
| ОК. Вака. Јас сум можда најголемиот фан на Пласибо (без фалење). Бев на концертот и беше најбољи!!! Значи за сите што не знаат какоф беше порано односот на Брајан (фронтменот) кон публиката јас ќе кажам дека сега беше коректен. Стефан (бас) по обичај е дигнат. Но. Сеа викате зашто не дошле на бис. Ај да ве просфетлам. Затоа што на песната Special K од публика машките што биле у прв ред викале Special Gay. Сеа се надевам дека се ви е јасно. И доколку некогаш бидете во Франција, и Пласибо настапуваат не пропуштајте го тоа искуство!!! Во Франција ја имаат најголемата публика и најдобрите концерти се таму. Поздрав до сите и продолжете да ги слушате Пласибо. | |
|
| |
MrsLupLup ново членче
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! Пет Aвг 31 2007, 22:53 | |
| - Karate Kid напиша:
- абе седи они со си свиреа саат ипол си свиреа ама со не напраија бис беше срање! тоа е тоа што им го уништи концертот и им го уништи кејфот на фановите
Excuse me Mr, дали присуствувавте на концертот за вака жестоки зборови и коментари? Колку што знам не, така што препишани мислења не се дозволени и коректни (барем така мислам). Сите се фативте за тој бис, а никој не рече ''Браво за така добро отсвиреното и за уживанцијата што ја приредија ". Концертот беше феноменален и само ми потврди колку уствари дечките си знаат како да направат атмосфера. Воопшто не беа "дигнати" туку Молко дури и пријатно ме изненади со тоа "Дечките позади, девојките напред". Стефан е ептен секси со неговата ладнокрвност али не му замеравам, па типот е од Шведска ,а тие се познати по недружељубивоста. Се на се, концерт Фантазија и се надевам дека во ептен скоро време пак ќе дојдат. | |
|
| |
MrsLupLup ново членче
| |
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: PLACEBO во Скопје! | |
| |
|
| |
| PLACEBO во Скопје! | |