| Народна музика и ора. | |
|
|
Автор | Порака |
---|
..::MA4OR::.. искусно членче
Број на мислења : 126 Age : 30 Registration date : 2007-01-13
| Предмет: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 13:38 | |
| Јас ја мразам народната музика и ората ни едно не знам да играм. Ме вади од такт. Имам еден другар од тука има 15 и само народна слуша и навистина не можам да го сватам. Овде коментирајте ја народната музика и орото, и колку често слушате народно и играте оро. | |
|
| |
Karate Kid Форум Манијак
Број на мислења : 2208 Age : 33 Локација : ovde Registration date : 2007-01-13
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 14:13 | |
| види и тоа е музика како музика и ако опстојала толку време стварно е значи добра. сите имаме и слобода на избор така да ако не ти фаќа уво тебе не значи дека не е добра или нешто, на кој му се свиѓа нека слуша и нека си ужива | |
|
| |
Markou искусно членче
Број на мислења : 168 Age : 32 Локација : na PC Registration date : 2007-01-15
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 14:29 | |
| - ..::MA4OR::.. напиша:
- Јас ја мразам народната музика и ората ни едно не знам да играм. Ме вади од такт. Имам еден другар од тука има 15 и само народна слуша и навистина не можам да го сватам.
Овде коментирајте ја народната музика и орото, и колку често слушате народно и играте оро. абе чоек како моес да казес дека народната музика ја мразис!!! тоа е белег на еден народ! и ја не знам ора да играм ама бар ми се допаѓа мелодијата! баш вчера на радио даваа македонски народни песни и право да ти кажам ги слушав со задоволство!!! | |
|
| |
Karate Kid Форум Манијак
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 14:35 | |
| ееј сеа баш со некое големо задоволство и не ги слушам ама музика си е и тоа, на кој му иде по душа си ја слуша | |
|
| |
Markou искусно членче
Број на мислења : 168 Age : 32 Локација : na PC Registration date : 2007-01-15
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 14:42 | |
| - Karate Kid напиша:
- ееј сеа баш со некое големо задоволство и не ги слушам ама музика си е и тоа, на кој му иде по душа си ја слуша
епа мене пеер ми иде | |
|
| |
Karate Kid Форум Манијак
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 14:52 | |
| е убаво де слушај не викам не ... | |
|
| |
..::MA4OR::.. искусно членче
Број на мислења : 126 Age : 30 Registration date : 2007-01-13
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 16:05 | |
| МЕНЕ МЕ НЕРВИРА НАРОДНАТА МУЗИКААААА. | |
|
| |
zoran ново членче
Број на мислења : 4 Age : 34 Registration date : 2007-01-17
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 19:43 | |
| ovaj drugarti od 15 god mene mi e brat a i mene me vadi od takt ko ke pusti narodna mi idi da te ubijam najgolem klosar e dajte narode pomognete da go ubijam me nervira. | |
|
| |
Moscow_BoY Администратор
Број на мислења : 1845 Age : 33 Registration date : 2006-10-13
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 19:48 | |
| Како можете да кажете дека народната музика ве нервира и дека не ја сакате ? Ваше е дали ќе ја слушате или не, меѓутоа таа представува белег на еден народ. Не викам дека јас слушам народна музика, ама не е во ред да се вели дека не чини... | |
|
| |
smiley :) Форум Манијак
Број на мислења : 2172 Age : 34 Локација : pa pred monitor be mozok!!! Registration date : 2006-10-26
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Сре Јан 17 2007, 19:49 | |
| - Moscow_BoY напиша:
- Како можете да кажете дека народната музика ве нервира и дека не ја сакате ? Ваше е дали ќе ја слушате или не, меѓутоа таа представува белег на еден народ. Не викам дека јас слушам народна музика, ама не е во ред да се вели дека не чини...
точно бре! тоа не е у ред! сеа јас металка ама поштуем! не сум до толку кретен па да ја ругам нашата култура! | |
|
| |
Karate Kid Форум Манијак
| Предмет: Re: Народна музика и ора. Чет Јан 18 2007, 14:14 | |
| - Moscow_BoY напиша:
- Како можете да кажете дека народната музика ве нервира и дека не ја сакате ? Ваше е дали ќе ја слушате или не, меѓутоа таа представува белег на еден народ. Не викам дека јас слушам народна музика, ама не е во ред да се вели дека не чини...
па тоа зборам цело време .... неможеш да кажеш дека е лоша можеш само да си кажеш дека не слушаш таков стил, на крај краева тоа е култура | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Народна музика и ора. | |
| |
|
| |
| Народна музика и ора. | |
|