Slash Форум Манијак
Број на мислења : 1130 Age : 34 Локација : Skopje Registration date : 2006-10-16
| Предмет: Омилена вокалистка Сре Дек 27 2006, 16:13 | |
| Ајде да ве чујам ој е според вас најдобар вокал глобално на сите времиња. Според мее женски вокалист Џенис Џоплин, а за машки без двоумење Дејвид Ковердеил. | |
|
smiley :) Форум Манијак
Број на мислења : 2172 Age : 34 Локација : pa pred monitor be mozok!!! Registration date : 2006-10-26
| Предмет: Re: Омилен\а вокалист\ка Сре Дек 27 2006, 16:19 | |
| Вокалист без двоумење тоа е Layne Staley (Alice in Chains), за вокалистка ќе ја кажам Кристина Скабиа (Lacuna Coli) пошто стварно многуи добро пее, језда има други ама е ми текнуваат! Иначе Layne Staley е најдобар! R.I.P. Layne | |
|
NaTaLi Модератор
Број на мислења : 775 Age : 33 Локација : у соби где умире дан Registration date : 2006-10-13
| Предмет: Re: Омилен\а вокалист\ка Сре Дек 27 2006, 18:35 | |
| - Slash напиша:
- Ајде да ве чујам ој е според вас најдобар вокал глобално на сите времиња. Според мее женски вокалист Џенис Џоплин, а за машки без двоумење Дејвид Ковердеил.
Е, да си ми жив и здрав. Исто би ги спомнала и Арета Френклин и Тина Тарнер. А за машки вокал би рекла - Милан Младеновиќ и Џони Штулиќ....можда не се глобално на сите времиња најдобри, али за мене се... | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Омилен\а вокалист\ка | |
| |
|